Ilmaiset deittisivustot

Tällä sivulla on listattu parhaat ilmaiset deittisivustot, jotka toimivat Suomessa ja joilla on runsaasti suomalaisia käyttäjiä. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan sivun liittyä ja aloittaa nettitreffailun. Listan alla muutamia kokemuksia eri palveluista, joita olemme saaneet yhteydenottolomakkeen välityksellä. Tässä ovat listattuna parhaat ilmaiset nettideittisivut.

E-kontakti – Suomen suurin deittisivusto

Tämä 100% kotimanen deittisivusto mainostaa itseään Suomen suurimpana deittisivustona ja siellä on todella paljon suomalaisia käyttäjiä. E-kontakti on siitä hyvä palvelu, että sitä käyttää myös moni aikuinen ihminen ja palvelussa olevat käyttäjät ovat pääosin todella fiksuja ja asiallisia sinkkuja, jotka haluavat löytää sopivaa deittiseuraa itselleen. Varmasti jokaiseen palveluun mahtuu mukaan aina myös poikkeustapauksia. Olen kuullut, että E-Kontaktin kautta ovat löytäneet toisensa monet suomalaiset parit, jotka seurustelevat tai ovat kihloissa vielä usean vuoden jälkeenkin.

Tutustu tarkemmin E-kontakti.fi -deittisivustoon.

Happy Pancake – 100% ilmaista nettideittailua

Televisiostakin tuttu nettideittipalvelu Happypancake on myös suosittu palvelu suomalaisten keskuudessa. Palvelu on suunnattu erityisesti sinkuille, jotka etsivät deittiseuraa. Palvelu tarkistaa myös sinun esittelytekstit ja kuvat ja tästä johtuen Happypancake on myös turvallinen ja asiallinen deittisivusto. Useat parit ovat löytäneet toisensa myös tätä kautta ja tarinoita palvelun kautta toisensa löytäneistä pareista löytyy täältä.

Tutustu ilmaiseen Happypankake.fi deittipalveluun osoitteessa www.happypancake.fi.

Match.com 

Tähänkin treffipalveluun voit rekisteröityä ilmaiseksi. Match.com on yksi vanhimmista deittisivustoista, jotka ovat vieläkin suosittuja.

”Olemme toimineet Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2002 ja olleet siitä asti yksi alueen johtavista nettideittailupalveluista. Olemme omalta osaltamme edistäneet alan kehitystä, ja nettideittailu onkin nykyään yksi yleisimmistä tavoista löytää kumppani.”

Match.com palvelu toimii jo 25 eri maassa, joten tästä palvelusta löydät myös muita kansalaisuuksia kuin suomalaisia. Koska palvelu on ilmainen, niin siihen kannattaa myös tutustua tarkemmin. Ja palvelu on myös turvallisen deittailun puolestapuhuja ja palveluun rekisteröidyt nimimerkillä sekä voit valita keneltä otat viestejä vastaan. Tämän jälkeen et saa enää viestejä häiriköiltä, vaan ainoastaan hyviltä deittiehdokkailta.

Ilmaisen tilin Match.com treffipalveluun pääset tekemään osoitteesta: www.match.com

Eliittikumppani – Tasokasta kumppanin hakua

Eliittikumppanin erikoisuus on tieteellisesti suunnitellut persoonallisuustestit, joiden avulla tämä treffipalvelu ehdottaa sinulle sopivia kandidaatteja. Pääset rekisteröitymään ilmaiseksi palveluun ja alat näkemään sopivia kumppaniehdokkaita. Jos päädyt valitsemaan myöhemmässä vaiheessa Eliittikumppanin Premium-jäsenyyden, niin silloin palvelu takaa sinulle tietyn määrän kontakteja riippuen Premium-jäsenyyden kestosta. Tämä tekee tästä palvelusta erityisen mielenkiintoisen. Se voi olla myös yksi syy, miksi palvelun kautta on tullutkin niin paljon ihania ja kestäviä rakkaustarinoita.

Tutustu Eliittikumppani.fi -nettideittisivuun ja rekisteröi itsellesi nimimerkki ilmaiseksi: www.eliittikumppani.fi

Turvallista ja hauskaa deittailua! Tässä vielä kevennykseksi video nettideittailun mahdollisista vaaroista mies- sekä naissinkuille.