Seuranhakupalvelu

Treffiseuraa netissä

5 syytä miksi nettideittailu toimii loistavasti

Vielä 2000-luvun alussa nettideittailua pidettiin hassuna ja jopa outona asiana. Tästä on pyörähtänyt reilu vuosikymmen eteenpäin ja TV:n kautta toimivat chat-palvelut ja teksti-TV senssisivut ovat siirtyneet historiaan, niin yllättäen nettideittailusta on tullut suosittua ja trendikästä. Jos sinua kiinnostaa tietää vinkkejä nettideittailuuun, niin kannattaa lukea tämä kirjoitus. Miksi nettideittailu on niin kätevää ja toimivaa, tässä 5 syyytä.

1. Helppo ja turvallinen tapa lähestyä

Treffisivujen ehdoton etu on se, että miehet ja naiset voivat lähestyä toisiaan varovaisesti viesteillä. Usein siinä vaiheessa jo selviää kannattaako keskustelua jatkaa, vai eikö toinen ole yhtään kiinnostunut. Tässä vältytään ikävältä torjumiselta, koska ei kukaan voi olla vain hiljaa vastaamatta toisen kysymykseen normaalielämässä. Kuitenkin treffisivuilla tulleen viestin voi jättää täysin huomioimatta niin halutessaan. Uusimmat palvelut kuten Tinder estävät viestien lähettämisen, jos kumpikin osapuoli ei ole ensin ”tykännyt” toisesta. Tämä tuo lisää monipuolisuutta deittisovelluksiin.

2. Verkot vesillä 24/7

Kun teet hyvän deitti-ilmoituksen nettiin, niin silloin sinulla on haku päällä 24 tuntia vuorokaudessa. Tämän luulisi nostavan todennäköisyyksiä tavata enemmän mielenkiintoisia ihmisiä ja onhan se varmasti piristävää ja itsetuntoa kohentavaa herätä aamulla siihen, että useat vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat jättäneet viestiä postilaatikkoon yön aikana.

3. Deittikumppanin taustaselvitys

Nettideittailun ehdoton etu on se, että potentiaalisen deitin kanssa ollaan jo monesti kirjoiteltu ja ehkä kyselty henkilön harrastuksista, arvoista ja luonteesta. Tämän pitäisi kaiken järjen mukaan auttaa ensitreffeille menoa Voisi kuvitella että puheenaiheita löytyy paremmin, kun ollaan jo vähän tutustuttu toisiimme.

Treffiseuraa netissä

4. Asiat etenevät oman maun mukaan

Nettideittailun etu on myös siinä, että asiat eivät etene yllättäen liian nopeasti, vaan jokainen saa valita sopivan vauhdin treffikumppanin hakemiselle ja deittailukerroille. Usein kuulee puhuttavan, että tämä eteni liian nopeasti ja sen takia ei toiminut. Todella harmittavaa varsinkin, jos kyseessä oli juuri se unelmien prinssi tai prinsessa.

5. Missä muuallakaan?

Onko sinulla parempia ideoita? Baarit ja yökerhot ovat tunnetusti ”loistavia iskupaikkoja”, mutta toimiiko se oikeasti. Kyllä sitä kautta on hyvin mahdollista saada puhelinnumeroita tai jopa yöseuraa, mutta onko silloin lähtökohdat oikeat tutustumiselle? Kumpikin on humalassa, eli juuri sellainen kuin normaalisti on. Toiseksi seuraavana päivänä voi olla hieman korkea kynnys soittaa henkilölle, jonka kanssa oli eilen todella hauskaa, kun vain muistaisi mitä tehtiin ja puhuttiin. On toki olemassa muitakin hyviä paikkoja tutustua ihmisiin, mutta nykyisin kiireisten uraihmisten voi olla vaikea löytää vapaa-aikaa istua kahviloissa tai hengailla kuntosaleilla yms.

Lue lisää: Nettideitti.net

Tinder sovellus

Onko deittailu siirtymässä kokonaan nettiin?

Happy Pancake, Deitti.net, E-kontakti ja Tinder. Listaa netissä toimivista seuranhakupalvelusta voisi jatkaa lähes loputtomiin. Nykyään ihmiset tuntevat itsensä hyvin usein todella kiireisiksi arjessa. Kumppani haluttaisiin löytää, mutta ainoalta vaihtoehdolta tälle tuntuu viinan huuruinen baaritiski, jonne ei aina jaksaisi lähteä notkumaan. Tästä johtuen yhä useammat turvautuvat nettideittailuun. Nettidettailu onkin varsin helppo ja nopea tapa tutustua ihmisiin. Hieman ujompikin ihminen saa paremmin sanottavansa ulos, kun vieras ihminen on tietokoneen näytön toisella puolella. Lisäksi nettideittailu onnistuu älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen avulla missä ja milloin vain. Viestejä voi lähetellä niin salitreenin kuin työpäivän lomassakin – helppoa! Mihin siis enää tarvitaan kiusallista kasvokkain deittailua? Onko deittailu siirtymässä kokonaan nettiin?

Tinder mullisti nettideittailun

Tinder saatavilla App Storesta

Kuten jo mainittua, netissä deittailu on varsin helppoa. Netti on pullollaan monia suomalaisia seuranhakupalveluita. Viime vuosien saatossa suosituimmaksi seuran hakupalveluksi on noussut Tinder-niminen sovellus. Tinder on etenkin nuorempien keskuudessa kovassa käytössä ja uusia matcheja osuu kohdalle päivittäin. Tinderin käyttäminen on maksutonta ja omalla tavallaan todella hauskaa, sillä siellä sinä saat antaa ihmisille joko sydämen tai pyyhkäistä heidät vasemmalle roskakoriin. Jos ihminen, jolle sinä annoit sydämen, antaa sydämen myös sinulle, teistä tulee Tinder pari, jolloin voitte alkaa keskustella. Näin ollen Tinderissä pystyt omilla valinnoillaan karsimaan, kuka sinuun lopulta ottaa yhteyttä. Monissa muissa seuranhakupalveluissa yhteydenotot tulevat pelkästään sinun oman profiilisi perusteella. Jos joku kiinnostuu profiilistasi, hän laittaa sinulle viestiä. Näin ollen et itse pysty juuri vaikuttamaan siihen, kuka sinuun ottaa yhteyttä. Toki yhteydenottoihin voi aina jättää vastaamatta.

Nettideittailun hyödyt

Nettideittailun suurimpiin hyötyihin lukeutuu varmasti sen helppous. Nettideittailu ei ole aikaan tai paikkaan sidottua. Lisäksi nettideittailun avulla on mahdollista saavuttaa suuri määrä käyttäjiä, joilla on samat tarkoitusperät kuin sinulla. Nettideittipalstoilta löytyy varmasti ihmisiä, jotka etsivät vain seksisuhdetta kuin ihmisiä, jotka etsivät sitä oikeaa. Valinnanvaraa löytyy siis varmasti. Nettideittailu on myös helppo lopettaa, jos alkaa tuntua, että joku ihminen ei enää tunnu miellyttävältä. Nettideittailun avulla saatat myös onnistua laajentamaan deittikumppaneidesi tyyliä. Jos tapaat ihmisiä kasvokkain, suuntaat luultavasti aina tietyn näköisten ihmisten luo. Nettideittailussa hiemen erinäköinenkin ihminen saattaa saada mahdollisuuden ja osoittautua lopulta elämäsi rakkaudeksi.

Nettideittailun suden kuopat

Kuten kaikkeen, myös nettideittailuun liittyy suden kuoppia. Suurin suden kuoppa on varmasti se, että et voi olla varma, kenelle puhut. Netissä on helppo esiintyä sellaisena kuin haluaa. Komea Sauli 20 v voikin paljastua ei niin viehättäväksi Markku 60 v:ksi. Nettideittailussa kannattaa siis aina pitää järki mukana. Siinä vaiheessa kun oikeiden treffien sopiminen alkaa tulla ajankohtaiseksi, kannattaa treffit sopia oman kotisohvan sijaan julkiselle paikalle. Tämä on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto, sillä koskaan ei voi olla liian varma. Nettideittailu voi myös viedä turhaan aikaa. Kasvokkain ihmisestä pystyy huomaamaan huomattavasti nopeammin, onko hän juuri sinun tyyppiäsi. Nettideittailussa tähän voi mennä kauankin ja tällöin kaikki keskustelu menee ikään kuin hukkaan.

Nettideittailussa on siis hyvät ja huonot puolensa. Nettideittailu on ehdottomasti kokeilemisen arvoista, mutta kannattaa muistaa, että nettideittailukin päättyy lopulta näkemiseen. Näin ollen nettideittailu voi joissain tapauksissa olla vain prosessia pitkittävä reitti. Kasvokkain deittailulla on ja tulee aina olemaan paikkansa, jota nettideittailu ei pysty täysin syrjäyttämään tai korvaamaan. Jos kuitenkin tuntuu, että aika on kortilla, nettideittailu on varteen otettava vaihtoehto. Nettideittailusta on kokemuksia laidasta laitaan: joku löysi elämänsä rakkauden, toinen tuli pahemman kerran petkutetuksi. Vain kokeilemalla selviää, toimiiko nettideittailu juuri sinun kohdallasi.